Válassza ki azt az országot, ahová az árut szállítani szeretné. Mi ennek megfelelően alakítjuk a webhelyet, hogy kiválaszthassa a szállítási módot és kifizethesse a megrendelését.

Miso leves

Miso leves

1. Miso leves másolat

Összetevők:

1 l dashi húsleves

115 g vörös miso paszta

80 g tofu

25 g wakame alga

1 újhagyma

2 retek

1 l dashi leveshez a következőkre van szükségünk:

1 szelet kombu hínár

1 liter víz

1 marék bonito-halpehely (katsobushi)

50 g szárított shiitake gomba

Eljárás:

Áztassuk a szárított Shiitake gombát 30 percig forró vízben.

Ezután tegye a kombu hínárt és az apróra vágott Shiitake gombát egy fazék vízbe 30 percre. Közvetlenül a forráspont előtt adjuk hozzá a bonitópelyhet, és hagyjuk legalább 10 percig áztatni. Szűrje le a levest egy sajtkendőn keresztül. A Shiitake gombát tegye félre, öblítse le, és tegye vissza a levesbe.

Melegítse újra a dashi levest, és adja hozzá a miso pasztát közvetlenül a forráspont alatt. Ne forralja tovább a levest. Szűrje le ismét a levest, és ízesítse sóval.

Tegye a felkockázott tofut, a wakame hínárt, az apróra vágott újhagymát és a vékonyra szeletelt retket egy tálba. Öntse bele a húslevest.

Nehézség Adagok számaElkészítési idő Teljes idő

könnyű 4 30 perc 50 perc