Válassza ki azt az országot, ahová az árut szállítani szeretné. Mi ennek megfelelően alakítjuk a webhelyet, hogy kiválaszthassa a szállítási módot és kifizethesse a megrendelését.

Könyökök

Könyökök

6. Loke másolatok

Összetevők:

60 g szárított Agaricus gomba

450 g burgonya

150 g sima liszt

50 g dió

250 g sárgabarack

100 g cukor

20 ml fehérborecet

menta

vaj

csipetnyi só

400 g tejföl

30-50 g lekvár ízlés szerint

Eljárás:

A burgonyát héjában, sós vízben puhára főzzük, majd hagyjuk kihűlni. Hámozzuk meg és reszeljük finomra a burgonyát, keverjük össze a liszttel és a sóval.

Egy serpenyőben vajon megpirítjuk az egész gombát, hozzáadjuk a diót, 50 g cukrot és hagyjuk karamellizálódni, majd hozzáadjuk a fehérborecetet.

A sárgabarackot félbevágjuk, és a serpenyőben megpirítjuk. Szórjuk meg 50 g cukorral, és karamellizáljuk.

A burgonyatésztát kisebb darabokra osztjuk, és palacsintákat sodrunk belőle, száraz serpenyőben aranybarnára sütjük, majd megkenjük olvasztott vajjal.

A töltelékhez készítsünk tejfölt a kedvenc lekvárunkkal (például málnalekvárral, amit mi használtunk).

Tálaljuk karamellizált gombával, sárgabarackkal és friss mentával.

Nehézség Adagok száma Elkészítési idő Teljes idő

430 perc40 perc