Válassza ki azt az országot, ahová az árut szállítani szeretné. Mi ennek megfelelően alakítjuk a webhelyet, hogy kiválaszthassa a szállítási módot és kifizethesse a megrendelését.

Tök gnocchi Júdásfüllel, friss kecskesajttal és rakétával

Tök gnocchi Júdásfüllel, friss kecskesajttal és rakétával

8. Dov gnocchi másolat

Összetevők:

50 g szárított júdásfülű gomba

140 g burgonya

500 g durva só

400 g hokkaidói sütőtök

2 gerezd fokhagyma

2 tojás

25 g félig durva liszt

50 g vaj

100 g tökmag

100 g friss kecskesajt

125 g rukkola

bors

kakukkfű

Eljárás:

Áztassuk a szárított júdásfület 30 percig forró vízben.

Egy tepsire kb. 1 cm vastagságú durva sóréteget teszünk, beletesszük a burgonyát , és 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 40-45 perc alatt puhára sütjük.

Készítsük el a sütőtökpürét. Negyedeljük el a meghámozott tököt, kanalazzuk ki a magokat, és a fokhagymagerezddel és a friss kakukkfűvel együtt 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 25-30 percig sütjük. A sült tököt turmixoljuk sima pürévé, és tegyük egy szűrőbe, hogy a felesleges vizet lecsöpögtessük.

Hámozza meg és reszelje finomra a sült burgonyát. Keverje össze a sütőtökpürét, a reszelt burgonyát, a tojást és a félig durva lisztet egy tálban. Készítse el a tésztát. A tésztát gyorsan kell eldolgozni, hogy jól tartson, és ne morzsolódjon össze (ha túl sok lisztet dolgozunk bele, a gnocchi sűrű lesz, és nem habos).

A tésztát tegyük át egy lisztezett munkafelületre, osszuk a tésztát több részre egy tésztakártya segítségével, és sodorjuk ki a tekercseket. A tésztakártyával 1 cm széles gnocchikat vágunk. Enyhén porítsuk be liszttel, és helyezzük sütőpapírral bélelt tálcára.

Főzzük a gnocchikat forrásban lévő sós vízben puhára, kb. 3-4 perc alatt. Ezután hideg vajjal kenjük meg, hogy a gnocchi ne ragadjon le.

Pirítsa meg a tökmagot. Pirítsuk meg a júdásfüvet a vajban, sózzuk és borsozzuk.

Tálaljuk a gnocchit a sült júdásfüllel, friss rukkolával, pirítotttökmaggal és reszelt kecskesajttal.

Nehézség Adagok száma Elkészítési idő Teljes idő

nehezebb 450 perc70 perc